АСОЦІАЦІЯ ЯХТСМЕНІВ - ВЕТЕРАНІВ МІСТА КИЄВА

"КИЇВСЬКІ ВІТРИЛА"

Вітаю Вас, Гість · RSS Субота, 27.04.2024, 12:36










Головна » 2022 » Травень » 4 » Асоціація яхтсменів-ветеранів Києва підготувала до друку черговий щорічний яхтовий календар з передачею коштів для ЗСУ
13:15
Асоціація яхтсменів-ветеранів Києва підготувала до друку черговий щорічний яхтовий календар з передачею коштів для ЗСУ

Асоціація яхтсменів-ветеранів Києва підготувала до друку черговий щорічний яхтовий календар - цього року з метою передачі виручених коштів для підтримки Збройних Сил України.
З Перемогою маємо повернутись до Дніпра і наших морів! Яхтовий календар "Київські вітрила 2022 - 2023" передано у друк, кошти від розповсюдження призначені на користь ЗСУ. Запрошуємо приєднатись до цього благодійного заходу! Вартість видання становить 500 грн., за бажанням на ваш розсуд можна придбати за вищою ціною. З питань передзамовлень звертатись у месенджер упорядника видання Любові Котляр https://www.facebook.com/kievsails/ тел.067 211 7372, передача календаря здійснюється через Нову пошту. Упорядник видання щиро дякує організаторам вітрильних регат і екіпажам яхт, з борту яких велись зйомки. Автори фотографій - Павло Донцов, Любов Котляр, Наталія Левченко, Аделаїда Лешер, Владислав Селезньов та Ігор Ткаченко.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 170 | Добавив: kievsails | Рейтинг: 0.0/0
Всього комментарів: 0
ComForm">
avatar
 
Copyright MyCorp © 2024
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0